23 september, 2010

Ricardo Fort

What to say about Ricardo Fort...



Hij is de meest besproken man van het moment in Argentinië. You either love him or hate him. Er is echt niemand die geen sterke gevoelens heeft voor hem. Sommigen zwijmelen weg bij zijn spierbundels, anderen ergeren zich dood elke keer dat hij zijn mond open doet.

Loopbaan
"Ricky's" vader heeft hem Felfort nagelaten. Een chocoladefabriek dat op internationaal niveau actief is. Dus dat zorgt in de eerste plaats voor (meer dan) genoeg geld.

Hij is regelmatig in Miami te vinden, waar hij naast een weekendhuisje twee Rolls Royce heeft staan.

Tegenwoordig is hij een van de juryleden in Bailando por un Sueño (Dansen voor een Droom) - een erg populaire show op de Argentijnse televisie. En dat baantje levert hem nu (te) veel publiciteit op.

Publiciteit
En daar houdt "onze Richard" wel van! Zodra hij de kans krijgt om met modder naar een Argentijnse celebrity te gooien, grijpt hij die met beide handen aan. Één keertje liep zo'n ruzie zo uit de hand, dat Fort tijdens de opname boos opstond en de studio uitliep. De volgende dag kwam hij niet opdagen en de dag erna ook niet. Hij was naar zijn buitenhuis in Miami vertrokken voor de rest van de week!

Verder heeft hij inmiddels ook een lijstje met beroemde ex-vriendinnetjes met wie hij regelmatig ruzieënd wordt gespot.

Maar zijn allergrootste stunt (volgens mij) was de opening van Bailando por un Sueño dit jaar, waarin hij Lady Gaga's 'Bad Romance' ten gehore bracht. Ik zeg: KIJKEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten